Çağrı Merkezi: +90544 274 97 44

yeni moda tesettür - Blog

KADINLARIN ALIŞVERİŞ SIRLARI
KADINLARIN ALIŞVERİŞ SIRLARI
Alışveriş sırları olur mu demeyin! Çoğu kadının alışveriş sırrı vardır. Bazılarına her ne kadar tuhaf görünse de bu durum, alışveriş sırrı olduğu dünya genelinde bir gerçek. Çoğu kadın dedik ancak küçük bir grup alışveriş sırrı taşıyan erkek de yok değil.
ETNİK DESENLERİN MODAYA YANSIMASI
ETNİK DESENLERİN MODAYA YANSIMASI
Moda öyle bir güç ki, getirdiği her yeni akımın bir şekilde içinde buluyoruz kendimizi. Bazımız fazlasıyla takip ediyor, bazımız biraz ayak uydurmaya çalışıyor. Ancak moda hayatımızın tam içinde arkadaşlar.
KOMBİN NASIL YAPILIR ?
KOMBİN NASIL YAPILIR ?
Kombin, sözlük tanımı kısaca birleştirmek demektir. Adı üstünde aslında. Moda denilince akla ilk gelen kavramlardan biri olan kombin, kimileri tarafından bir sanat haline getirilirken kimilerinin asla umursamadığı bir durumdur. Ancak özellikle çoğu kadının diline dolanan kombin kavramı, aslında farkında olmadan da her gün kullanılan bir durum. Nasıl mı?
Tesettür Modası
Tesettür Modası
Herkesin kendine has tarzı ve zevki vardır. Kimisi rengarenk kıyafetler içinde kendini rahat hisseder kimisi başını örterek. Bu kadar fazla insan, bu kadar farklı tarz olması elbette ki çok normal. Ancak günümüzde her tarza ve zevke hitap eden pek çok seçenek mevcut. İster maskülen olun ister tesettürlü.