Çağrı Merkezi: +90544 274 97 44

alışveriş siteleri - Blog

KIŞ MODASI NASIL OLMALIDIR ?
KIŞ MODASI NASIL OLMALIDIR ?
Modanın yazı kışı olur mu demeyin. Moda tüm dünyada öylesine hüküm süren bir kavram ki, değil mevsimi haftanın günlerine göre bile kendini gösteren bir güç oluşturuyor. Erkek kış modası, bayan kış modası hatta çocuk modası bile mevcut.
KADINLARIN ALIŞVERİŞ SIRLARI
KADINLARIN ALIŞVERİŞ SIRLARI
Alışveriş sırları olur mu demeyin! Çoğu kadının alışveriş sırrı vardır. Bazılarına her ne kadar tuhaf görünse de bu durum, alışveriş sırrı olduğu dünya genelinde bir gerçek. Çoğu kadın dedik ancak küçük bir grup alışveriş sırrı taşıyan erkek de yok değil.
Tesettür Modası
Tesettür Modası
Herkesin kendine has tarzı ve zevki vardır. Kimisi rengarenk kıyafetler içinde kendini rahat hisseder kimisi başını örterek. Bu kadar fazla insan, bu kadar farklı tarz olması elbette ki çok normal. Ancak günümüzde her tarza ve zevke hitap eden pek çok seçenek mevcut. İster maskülen olun ister tesettürlü.
BİR GARDROBUN OLMAZSA OLMAZLARI !
BİR GARDROBUN OLMAZSA OLMAZLARI !
Kadınlar için en önemli şey nedir diye sorsak tüm kadınlar hep birlikte alışveriş derler öyle değil mi? İndirimleri kovalamak, mağazaları gezmek, satın alınmayacak bile olsa beğenilen kıyafeti denemek, hatta boş vakitlerde alışveriş sitelerinde sörf yapmak bile keyif verir kadınlara. Esasında kadını erkeği yok alışveriş yapmanın ancak orana baktığımızda mağazalarda kadınlar için ayrılan bölümlerin erkeklere göre daha fazla olması da tezimi de doğrular nitelikte.
KADIN VE MODA
KADIN VE MODA
Ahh kadınlar… Alışverişe dair her şeyi bilen, alışveriş denilince akan suları durduran, ihtiyaç olmasa bile kendini ikinci bir ürün almaktan alıkoyamayan kadınlar! Tabi alışveriş sitelerine de hakim, her markayı bilen ve tanıyan da yine kadınlar. Aslına bakarsanız son yıllarda kadın erkek fark etmeksizin modayı yakından takip eden geni ş bir kesim var. Çoğu erkek de günümüzde modayı takip eder durumda, her anlamda. Moda denilince akla sadece giyim kuşam ya da ayakkabılar gelmesin. Erkekler için saç sakal tıraşından kullanılan çakmağa kadar modayı takip eden bir grup mevcut. Ancak konumuz kadın ve moda, adeta dipsiz bir kuyu.